Pikavippi 19v (2018)

pikavippi 19v

Lainaa rahaa 19 vuotiaalle

Monet lainanantajat eivät myönnä lainoja 19-vuotiaille, mutta usein edellytetään, että he ovat vähintään 19, 20 tai jopa 21 vuotta vanhoja. Me  yksin ymmärrämme, mitä nämä luotonantajat oikein väittävät. 19-vuotias voi olla juuri alkanut ansaita rahaa, eikä siksi ole aina oppinut huolehtimaan omasta taloudestaan.

Tämä päättely voi olla totta monissa tapauksissa, mutta ei aina. On paljon 19-vuotiaita, joilla on hyvää työtä, hyviä tuloja ja jotka ovat erittäin vastuullisia rahastaan. Samaan aikaan on paljon 21-vuotiaita, jotka ovat huomattavasti huonompia rahojen hallinnassa kuin 19-vuotiaita. Iällä ei siis ole väliä, ilman yksilön yksilöllistä tarkastelua. Siksi mielestämme on järkevää, että 19v on runsaasti nopeita lainoja.

Usein samoja vaatimuksia

Vaikka olet ”vain” 19v, saat kaikenlaisia ​​pikalainoja. Voit ottaa ilmaisen pikavipin, saada kulutusluoton suoraan ja jopa lainata pankkilainaa, vaikka se ei ehkä näytä niin hyvältä olla 19-vuotias ja on jo ottanut aikaisemman lainan, mutta tilaisuus on käytettävissä.

Pohjimmiltaan samat vaatimukset koskevat sinua kuin muita, jotka haluavat ottaa pikavipin, lukuun ottamatta muutamia lainapaikkoja, jotka myöntävät hieman vähemmän lainaa 19-vuotiaille.

Pikavippi 19v heti tilille 2018

On monia paikkoja mistä on mahdollista saada pikavippi 19 vuotiaana, mutta näitä on kuitenkin selvästi vähemmän kuin vaikka 23 vuotiaille tarjolla olevia lainoja. Tämän takia suosittelemmekin yleisesti katsomaan erilaisia lainavertailuja, sillä itse jos alat selvittää mistä saa sen parhaan laina 19v lainan, niin siinä menee useimmilla jo hermo. Yksi hyvä lainavertailu minkä olemme havainneet erittäin toimivaksi on Seriffilaina pikavippi 19 vuotiaalle -lainavertailu, jossa on usein kaikkein parhaiten päivitetyt ja ajankohtaiset neuvot.

Muitakin vaihtoehtoja tietenkin on, ja tietenkin voit itsekkin käydä lävitse lainapaikkoja ja katsoa, millaista lainaa sieltä kenties irtoaisi. Useimmiten tässä on vain se iso ongelma, että sitä 19v ikärajaa ei oikein koskaan ilmoiteta selkeästi jo etusivulla, vaan se näkyy useimmiten vasta kun katsoo lainaehtoja tarkemmin. Miksi näin sitten on, en tiedä ja mielestäni tässä olisi hieman parannettavan varaakin.

Jos siis tahdot lainaa 19 vuotialle, tarjontaa on jonkin verran. Tällä hetkellä tätä kirjoittaessa noin 10 lainamestaa tarjoaa lainoja 19v lainaajille, joten tarjontaa kyllä on, mutta useimmat näistä lainoista ovat melko samanlaiasia ja sieltä pienemmästä päästä. Katso kuitenkin vaikka linkkaamamme lainavertailu, ja hae oma pikalaina 19v jo tänään jos siltä tuntuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *