Halpa Laina 2018 Heti Tilille

halpa laina heti

Alakailota.fi löydät palvelevat, nopeat ja turvalliset vippipaikat ja niiden asiallisesti hinnoitellut pikavipit.

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi-palvelu kuuluu OPR-Vakuus Oy:lle ja sivuston kautta voi luottokelpoinen Suomessa asuva täysi-ikäinen henkilö ottaa 50-300 euron pikavipin tai suuremman, 300-2500 euron kulutusluoton. Pienessä pikalainassa laina-aika on luonnollisesti huomattavasti lyhyempi kuin suuremmassa kulutusluotossa. Lainan saa nopeasti tililleen ja sitä voi hakea verkkohakemuksen avulla ja myös tekstiviestillä. Vakuuksia lainan hakemiseen ei tarvita.

Everyday

Everyday tarjoaa 300 vipin lainanottajan tilille nopeasti ja helposti. Tämän 300 euron pikalainan voi ottaa kerralla tai vaihtoehtoisesti myös useammassa erässä. Pikavipin saaminen edellyttää, ettei lainan hakijalla ole luottotiedoissaan maksuhäiriöitä, ja että hän on täysi-ikäinen suomalainen henkilö. ”Everyday = kännykässä oleva luottokortti”.

OK Money

OK Money on palvelultaan ja luotettavuudeltaan hyvin toimiva pikavippipaikka, jonka kautta voi hakea 50-1000 euron lainoja vaihtelevilla laina-ajoilla. Suurempi pikalaina on monieräinen, eli sen voi nostaa useammassa erässä. Suurimmissa lainoissa lainan takaisinmaksuaika on kolme kuukautta, pienemmissä taas korkeintaan kuukausi. Kuten muutkin pikavippifirmat, myös OK Money edellyttää lainanhakijalta luottokelpoisuutta, täysi-ikäisyyttä ja vakituista asumista Suomessa.

Risicum

Risicumista voi hakea pikavippiä 50 eurosta 1000 euroon asti, mutta myös tuhannesta eurosta suurempiakin lainoja. Kuten muissakin asiansa hyvin hoitavassa pikalainayrityksessä, lakisääteinen tunnistautuminen tapahtuu ensi kertaa lainaa hakiessa verkkopankkitunnuksilla. Risicumista saa pikavipin helposti ja nopeasti omalle pankkitililleen ilman takaajia tai vakuuksia, edellytyksenä on totuttuun tapaan luottokelpoisuus, täysi-ikäisyys ja vakituinen asuminen Suomessa. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee vipin suuruuden mukaan 14 vuorokaudesta 90 vuorokauteen.

Mikä on pikavippi, eli toisilta nimiltään pikalaina, vippi tai pienlaina?

Pikavipit ei odotetusti ole suomalainen keksintö, vaan tällainen pieni, helposti ja nopeasti saatava laina on syntynyt alunperin Yhdysvalloissa. Pikavipit ja pikavippipaikat ovat olleet Suomessa olemassa vasta vuodesta 2005. Tämän jälkeen onkin syntynyt suuri määrä pikavippejä myöntäviä yrityksiä ja pikalainojen suosio on kasvanut vuosi vuodelta.

Pikavipin luonteeseen kuuluu, että sen saa yleensä vähintään 18-21 vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriöitä luottotiedoissaan. Jotkin pikavippifirmat vaativat lainanhakijalta jopa 25 vuoden ikää. Myös pikalainan maksamatta jättäminen johtaa maksuhäiriöön luottotiedoissa ja estää uusien vippien ottamisen muista ongelmista puhumattakaan. Joten, vaikka pikavipin ottaakin akuuttiin rahapulaan, ennen pikalainan ottamista kannattaa varmistaa että lainan pystyy korkoineen maksamaan vaaditussa ajassa takaisin. Pienimmissä pikalainoissa takaisinmaksuaika on usein vain 14 vuorokautta eli kaksi viikkoa. Pikavippien suuruudet vaihtelevat 50-1000 euron välillä, tyypillinen pikavipin suuruus on 100-500 euroa.

Ensimmäistä kertaa pikalainaa haettaessa tietystä pikalainapaikasta, ensin suoritetaan lakisääteinen tunnistautuminen henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten avulla (käyttäjätunnus ja vaihtuva salasana, jotka ovat kummatkin yleensä numerosarjoja). Tämän jälkeen lainan hakija saa käyttöönsä henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla jatkossa vippiä voi hakea myös kännykällä tekstiviestin avulla.

Vaikka pikavipin korko on tietenkin huikea verrattuna vaikka asuntolainan korkoon, pikalaina joudutaan myös maksamaan nopeasti takaisin jolloin lainan korko-osuus ei ehdi kasvaa kovin suureksi. Tyypillisesti 100 euron pikavippi 14 vuorokauden laina-ajalla tekee kahden viikon päästä maksettavaksi summan, joka on luokkaa 120 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *